Saturday, March 9, 2013

Voorbereiding: reismarkt

Hoihoihoi!

We hadden maanden geleden een ontzettend goede tip gekregen van Jeroen (hij is een werknemer bij ESL, super vriendelijk, altijd klaar om ons tips te geven zonder irritant en opdringerig over te komen. Zeker aanrader voor taalcursus!). Maar diezelfde persoon had ons de tip gegeven om naar de reismarkt in Brugge te gaan. Die reismarkt was ondertussen alweer twee weken geleden en wij waar daar natuurlijk van partij!

Het is zeker en vast een goede tip voor als je plannen hebt om op reis te gaan. Ze hoeven nog niet helemaal concreet te zijn. Ook al twijfel je nog enorm of je op reis zou gaan, het is zeker en vast de moeite waard! Daar krijg je verhalen en tips van anderen te horen, dingen waar je zelf helemaal nog niet aan hebt gedacht. Routes, dinges die je zeker moet doen en dinges die behoorlijk teleurstellend waren. Wij kunnen er alleen maar wijzer van worden!

Wij hebben redelijk veel brochures mee naar huis genomen en veel informatie die we nog met zijn twee moeten verwerken. Ik heb voornamelijk geleerd dat er niet één manier is om een reis te plannen. Dat klinkt misschien als een domme les, maar het is wel iets wat je gemakkelijk zelf vergeet. Je wilt het toch goed doen en dan probeer je te kijken naar hoe de mensen met ervaring hun reis hebben aangepakt. Iedereen doet het anders. Ze hebben allemaal planningen gemaakt van wat ze van dag tot dag gaan doen. De ene had er achteraf spijt van, terwijl de andere dan weer super tevreden mee was. De waarheid ligt ergens in het midden, zeker? :-)

Zeker www.wegwijzer.be in de gaten houden! Daar staan veel reismarkten en informatie avonden op!

Liefs,

Yoni & Eileen.

No comments:

Post a Comment