Friday, October 18, 2013

Hotels

Voor zij, die interesse zouden hebben om naar India te vertrekken, zullen we onze hotels/guesthouses opsommen waar we zijn verbleven. Als iemand er meer informatie over zou wensen, gelieve vragen te stellen in de comments ;)

New Delhi

Gereserveerd via booking.com, was 1200 roepies per nacht, met airco.
-
Jaipur

Pushkar

- Hotel Paramount Palace, Bari Basti
Tel: +9101452772428
E-mail: hotelparamountpalace@hotmail.com
Web: www.pushkar-paramount.com

Een aanrader!!!!! Zeer vriendelijk en zeer mooi uitzicht! Je zou op het dak echt dagelang kunnen zitten en genieten! En verwacht je aan nieuwe sociale contacten ;)

Jodhpur

- Yogi's Guesthouse

Dit hotel werd ons aangeraden in Paramountpalace en goed dat we hun offerte hebben geaccepteerd. Sfeer is zeer gelijkaardig als in Pushkar en ook weer een gezellig restaurantje op het dak met een mooi uitzicht ;)

Jaiselmer

Udaipur

- Hotel Lake Star, 80 Naganagri, Chandpol
E-mail: azad_udr@yahoo.com;

Zeer huiselijke sfeer, je wordt er met open armen ontvangen. Ook kan je  er henna laten zetten en kooklessen volgen. Ook weer eens een aanrader ;)

Sawai Madhopur

- Dev Palace, Ranthambhore Road
Tel: +917462220769
E-mail: bookings.devpalace@gmail.com
Web: www.hoteldevpalaceranthambhore.webs.com
Prijs: 500 roepies

Kamers zijn ok, maar wel warm (zeker deze op de eerste verdieping)
Eigenaar heeft veel geduld en probeert je wensen te vervullen. Verwacht je dat hij foto's van je wilt nemen en dat hij je bijna smekend vraagt of je een review van hem wilt schrijven :p
Nadeel: geen wifi

Agra

- Taj Plaza, Taj East Gate Rd
E-mail: hoteltajplaza@yahoo.co.in
Prijs: 500 roepies

DIt is een hotel dat aangeraden stond in Lonely Planet. Ik kan er niks op aanmerken. Het is een groot hotel met veel personeel en kamers zijn er vaak volgeboekt. Het personeel verwacht een tip. Het eten is niets bijzonders en hadden aantal basisingredienten niet voor hun gerechten (wat raar is aangezien het een groot hotel is). De ligging is wel ideaal! Ongeveer een halve kilometer van de taj mahal! (En je kan de taj zien vanuit het hotel)
Een nadeel dat we ondervonden hebben is, dat we ons verblijf met onze bankkaart niet konden betalen, zowel visa, mastercard als maestro kon niet gelezen worden.

No comments:

Post a Comment